By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.
Nieuwborg Aluminium geveltechniek.
Architectuur, bouwkunst van het ontwerpen en uitvoeren. Daarvoor zijn specialisten nodig op elk terrein. Nieuwborg Aluminium bv is een gespecialiseerd gevelproducent. Een bedrijf met hooggekwalificeerd personeel, dat door een langdurige ervaring en vakkennis antwoord kan geven op alle vragen en verlangens. 

Om de revolutionaire ontwikkelingen op de voet te volgen heeft Nieuwborg Aluminium bv belangrijk bijgedragen aan het uitvoeren van opmerkelijke constructies, waarvoor de hedendaagse architectuur zich leent. Daarbij heeft de aluminium gevel zich in het bijzonder onderscheiden. 
Het meest voorkomende metaal is eenvoudig verwerkbaar, licht, flexibel, gemakkelijk in onderhoud en milieuvriendelijk. Een echte inspiratiebron voor de architect.
Geen wonder dat de opmars van aluminium gevels nog steeds onstuimig is en moeilijk af te remmen. 

Nieuwborg Aluminium bv heeft dit al lang onderkend en moeiteloos ingespeeld op de technische vooruitgang. Nieuwe technieken en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, waardoor veel kennis wordt vergaard om opdrachten vakkundig en probleemloos uit te voeren. 
Aan het tot stand komen van talloze bouwwerken werd op deze wijze in de afgelopen jaren door Nieuwborg Aluminium bv medewerking verleend.

Aluminium ramen, deuren, automatisch of handbediende schuifdeuren, vliesgevels, zetwerk, gevelbeplating, als allround gevelproducent biedt Nieuwborg Aluminium bv op deze gebieden onvervalst vakwerk, tot in alle details.
Nieuwborg Aluminium bv is gespecialiseerd en heeft ruime ervaring op het gebied van gerenommeerde aluminiumsystemen van Kawneer, Reynaers, Aliplast en Aluprof, maar ook in de staalsystemen van Forster en Jansen. Hierdoor zijn de medewerkers van Nieuwborg Aluminium bv voor de architect en de opdrachtgever de ideale gesprekspartners.

Gebruikmakend van het meest geschikte systeem voor uw project of op uw specifieke wens zal een van de door Nieuwborg Aluminium bv gevoerde aluminium systemen worden toegepast. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie projecten.

Computertoepassingen hebben het mogelijk gemaakt, dat Nieuwborg Aluminium bv moeiteloos heeft kunnen inspelen op het hedendaagse moderne design. Nieuwborg Aluminium bv staat garant voor hoogwaardige producten en service. Met zorg getekend, vervaardigd, samengesteld en gemonteerd.

Morgen, overmorgen en in de toekomst.